Let op! mogelijk verkeershinder Goes ivm afsluiting toe-/afrit

Let op! mogelijk verkeershinder Goes ivm afsluiting toe-/afrit
25 september 2017

In het najaar wordt er groot onderhoud verricht aan de A58 door Rijkswaterstaat en worden de nieuwe toe- en afritten van de aansluiting op de A58 aangesloten. Voor dit werk worden de toe- en afritten naar Goes-Zuid en ’s-Gravenpolder in de weekenden 29 september - 2 oktober, 13 - 16 oktober en 20 - 23 oktober gedeeltelijk afgesloten, namelijk:
 
29 september 20.00u - 2 oktober 6.00 uur. De afrit ’s-Gravenpolder vanuit Middelburg is dicht en ook de toerit vanuit ’s-Gravenpolder richting Bergen op Zoom is afgesloten. Bij Goes is dit weekend alleen de afrit naar Goes-Zuid vanuit Bergen op Zoom open. De afslag vanuit Middelburg naar Goes-Zuid en beide toeritten naar de A58 zijn dicht.
 
13 oktober 20.00u - 16 oktober 6.00 uur & 20 oktober 20.00u – 23 oktober 6.00 uur. In deze weekenden is de toerit vanuit ’s-Gravenpolder richting Middelburg en de afrit richting ’s-Gravenpolder vanuit Middelburg afgesloten. Bij Goes is dit weekend alleen de afrit richting Goes-Zuid vanuit Middelburg open. Beide toeritten en de afslag Goes-Zuid vanuit Bergen op Zoom zijn dicht. Vanaf 19.00u kunt u hinder ondervinden i.v.m. het opbouwen van de wegafzettingen.
 
De A58 blijft wel open voor het doorgaande verkeer, dit wordt omgeleid via de andere rijbaan. Tijdens deze weekenden is het niet mogelijk om gebruik te maken van de toe- en afritten.

 

Voor meer info: Goes beter bereikbaar

<< Terug