Social media

5 dagen geleden
Revant medisch specialistische revalidatie zoekt een Manager Facilitair Bedrijf voor 32 tot 36 uur per week #vacature #facilitair #Breda
>> lees meer
6 dagen geleden
Afgelopden dagen bezochten Jan Willem Meijer en Ingrid van de Port het World Congres for Neurorehabilitation. Zij woonden presentaties bij, presenteerden eigen wetenschappelijk onderzoek en probeerden nieuwe revalidatie toepassingen uit. Ook bezochten zij het Kokilaben Hospital in Mumbai met speciale aandacht voor de inzet van robotica in de neurorevalidatie. Een leerzaam en inspirerend bezoek!
>> lees meer
1 week geleden
In de campagne 'Kanker doet meer met je dan je denkt' brengt KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society de klachten tijdens en na de behandeling van #kanker onder de aandacht. De campagne is eind vorig jaar voor het eerst gelanceerd en is door het publiek heel positief ontvangen. (Ex-)kankerpatiënten bleken zich hier duidelijk in te herkennen. (www.revant.nl/oncologischerevalidatie) #oncologischerevalidatie
>> lees meer
1 week geleden
Een 2e plaats voor Revant medisch specialistische revalidatie! Natuurlijk zijn we trots op het behaalde resultaat en afgezet tegen de landelijke score zijn we zelfs APETROTS. Voor het team is dit een mooie opsteker! Maar we mogen niet op onze lauweren gaan rusten en blijven dus alert, fris en waakzaam om op dit niveau te blijven.
>> lees meer
1 week geleden
ParagamesBreda, TV Vierhoeven en de Esther Vergeer Foundation willen jou de kans geven om kennis te maken met #rolstoeltennis.Meld je nu aan!
>> lees meer
1 week geleden
Op 31 mei 2018 gaat collega Brenda van Revant medisch specialistische revalidatie de Mont Ventoux in Frankrijk op fietsen voor ALS Nederland. Bij de vader van haar goede vriendinnen is #ALS geconstateerd en om de strijd tegen deze ziekte aan te gaan gaat zij deze uitdaging aan. Wil je haar steunen? Bezoek dan haar persoonlijke actiepagina!
>> lees meer
2 weken geleden
Ons HandbikeBattle-team heeft vanaf nu een eigen Facebook-pagina. Volg deze enthousiaste deelnemers van Team ZeeBra op weg naar 'The Battle' op 14 juni 2018. Veel succes!
>> lees meer
3 weken geleden
Trots op een revalidant en wat een mooi compliment: "Na 12 weken intensieve revalidatie ben ik nu aan mijn nieuwe-oude leven begonnen met een rugzak vol goede tools en adviezen. Het heeft veel impact gehad en niet alleen op mij, merkte ik op Sinterklaasavond met mijn familie. Zij hebben met mij meegeleefd en dat kwam mede tot uiting toen ik de surprise kreeg van mijn broer: een miniatuur Revant. Hij heeft zo goed geluisterd naar mijn verhalen en heeft heel treffend en op ludieke wijze de verschillende disciplines kunnen vatten in een mooi, zelfgemaakt bouwwerkje. Een geweldige surprise deze surprise en ik heb ‘m met trots laten zien aan de medewerkers van Revant medisch specialistische revalidatie, aan collega's en vrienden. Wat een mooie reclame voor de geweldige medewerkers, 'mijn fanclub' van Revant die met zoveel passie en betrokkenheid mij begeleid hebben."
>> lees meer
3 weken geleden
Het is Oh is dat e-health-week: sinds 2017 zetten wij het #ouderportaal in. Waar de therapeutische peutergroep (TPG) gebruik maakte van de een fysiek 'heen en weer'-schriftje, schrijven zowel behandelaars als ouders nu dagelijks in het online 'schriftje' van het kind. Via de computer of de handige app zijn bijzonderheden en dagelijkse gebeurtenissen snel te communiceren zodat onze behandelaars hier snel op in kunnen spelen. De lijn tussen ouders en behandelaren is korter geworden. Mede door het gebruik van foto/video krijgen ouders een goed beeld van hun kind tijdens de behandelingen bij Revant medisch specialistische revalidatie We laten zien waaraan we samen met het kind werken en ouders kunnen dit ook in de thuissituatie toepassen. Het hele team maakt inmiddels gebruik van het ouderportaal en zij zijn - net als de ouders - erg enthousiast over deze aanvulling in de onderlinge communicatie. #EW18 #kindjeugdrevalidatie
>> lees meer
3 weken geleden
Deze week is het Oh is dat e-health-week! Ook Revant medisch specialistische revalidatie zet #ehealth in en deze week laten we je hiervan voorbeelden zien. Vandaag de nieuwe app van Centrum complex chronisch longfalen. Met deze app kunnen uitdagende informatie en oefeningen op individueel niveau worden gedeeld. Én met behulp van #webcamconsults kan er coaching van de #revalidant in de thuissituatie plaatsvinden! #EW18 #longrevalidatie
>> lees meer

 

 

Terug naar homepagina