Ervaringen & Resultaten


Hieronder vindt u de resultaten van het onderzoek dat we uitvoeren bij alle revalidanten die bij ons in behandeling zijn/zijn geweest. Dit doen we voor zowel de volwassen revalidanten die klinisch of poliklinisch bij ons zijn behandeld en de kinderen van de polikliniek. U ziet de gemiddelde rapportcijfers van Revant naast het rapportcijfer van het landelijk gemiddelde. 

Revalidanten zijn zeer tevreden; gemiddelden liggen op een 8 of een 9. Alle revalidanten zouden Revant aanbevelen aan anderen. Voorbeelden van citaten waaruit de volle tevredenheid blijkt: ‘De medewerkers stellen de revalidant op de eerste plek en zijn met hun volle aandacht bij de revalidanten. De omgeving is fijn en straalt rust uit. De ontvangsthal is ruim en overzichtelijk.’ ‘Revant is een goed revalidatiecentrum met fijne en behulpzame medewerkers’ en ‘Revant is zonder te overdrijven het meest patiëntgerichte instituut dat ik ken. Mijn kinderen huppelen naar binnen.’ 

Uiteraard zijn er ook verbeterpunten. Het betreft op het gebied van gebouw en voorzieningen (zoals onvoldoende parkeerplaatsen; er wordt aan gewerkt om meer parkeermogelijkheden te creëren), communicatie en informatie (zoals op de hoogte zijn van de klachtenregeling; de informatie die revalidanten vooraf krijgen is te veel en is inmiddels ingeperkt en aangepast) en de planning (onduidelijk welke afspraken er zijn; door de komst van het revalidantenportaal 'Mijn Revant' is dit verbeterd. Hierin kan de revalidant onder andere de afspraken inzien). 

Rapportcijfers poliklinische revalidatie (over 2016)

  

Rapportcijfers klinische revalidatie (over 2016)

 

Rapportcijfers poliklinische kind- en jeugdrevalidatie (over 2016)

 

Voor meer informatie over ervaringen van revalidanten of resultaten van behandelingen verwijzen wij u naar de onderstaande websites.

U kunt ook de persoonlijke ervaringsverhalen bij de webpagina's van ons revalidatieaanbod lezen en de recensies op onze Facebookpagina.