Afspraken & aanwezigheid

Op tijd aanwezig

Wij vragen u om op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak of behandeling. Meld u voor elke behandeling bij de receptie, het kan zijn dat wij een belangrijke mededeling voor u hebben.

 

Afwezig

Voor de voortgang is het belangrijk dat u bij alle afspraken aanwezig bent. Kunt u niet aanwezig zijn? Geef dit dan zo spoedig mogelijk telefonisch aan ons door, uiterlijk 24 uur voorafgaand aan uw afspraak. Bij ziekte graag bellen vóór 8.30 uur.

 

Houd uw revalidantcode bij de hand. Dit is het R-nummer vermeld in de weekplanning.

 

 

Breda | Revalidatiecentrum 088 735 8001
Breda | Centrum complex chronisch longaandoeningen 088 735 8006 *)
Goes  | Revalidatiecentrum Lindenhof 088 735 8002
Goes  | Kind- en jeugrevalidatie Reigerbos 088 735 8003
Terneuzen | Revalidatiecentrum De Wielingen 088 735 8004
Middelburg | Revalidatiecentrum 088 735 8005

 

 

 

 

 

 

 

 

*) Vraag naar de longverpleegkundige om te overleggen of bezoek aan het centrum/de longarts mogelijk is.

 

Let op: Revant heeft het recht om het wettelijk geldende ‘wegblijftarief’ bij u in rekening te brengen wanneer u niet 24 uur voor uw afspraak heeft afgemeld. Uw zorgverzekeraar vergoedt het wegblijftarief niet.

 

Tijdelijke onderbreking revalidatie

Soms komt het voor dat de behandeling tijdelijk wordt onderbroken (twee weken of meer), bijvoorbeeld door ziekenhuisopname. Kan na overleg met uw revalidatie-/longarts de behandeling weer worden hervat? Neem contact met ons op voor het maken van nieuwe afspraken.

 

Voor het verloop van de revalidatie is het belangrijk dat u uw behandelingen niet onderbreekt voor een vakantie. Wilt u een vakantie plannen? Bespreek dit bij de start van het revalidatietraject met uw revalidatie-/longarts. Onderbreekt u zonder toestemming de behandeling? Dan kunnen deze behandelingen niet 'ingehaald' worden en volgen wij de oorspronkelijke planning.

 

Uw eerste afspraak bij Revant

Bij uw eerste bezoek aan Revant vragen we u mee te nemen:

  • een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort, ID). Voor kinderen tot 12 jaar kan het identiteitsbewijs van één van de ouders getoond worden. Kinderen vanaf 12 jaar dienen een eigen identiteitsbewijs te hebben.
  • een overzicht van medicatie die u/uw zoon/dochter nu gebruikt. Het overzicht kunt u opvragen bij uw eigen apotheek.

MRSA

Sommige mensen hebben een verhoogd risico om de MRSA-bacterie bij zich te dragen. Is dat het geval? Meld dit dan bij de revalidatie-/longarts. U heeft een verhoogd risico wanneer u werkt met varkens, vleeskuikens of -kalveren, woont op een varkens-, vleeskuikens- of vleeskalverenbedrijf of behandeld bent in een buitenlands ziekenhuis.

 

Beeldbellen

Soms vinden afspraken plaats op afstand via beeldbellen. Voor beeldbellen is er een handleiding voor u beschikbaar. Heeft u vragen over het beeldbellen, dan kunt u contact opnemen met de digitale helpdesk via 088 735 8400 of stuur een e-mail naar: digitalezorg@revant.nl.

 

Handleiding beeldbellen

 

 

 

 


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement