Opleiding

Revant kent een interessant opleidingsklimaat. Enerzijds omdat artsen, verpleegkundigen en zorgprofessionals in opleiding kennis kunnen maken met een breed en divers aanbod aan zorgprogramma’s. Anderzijds omdat er binnen het centrum veel expertise aanwezig is.

Bij- en nascholing

Medewerkers van Revant leveren bijdragen aan bij- en nascholingsprogramma’s van erkende opleidingen. Revant vindt het belangrijk om de kennis en ervaring die de professionals opdoen bij de uitvoering van hun werkzaamheden, uit te dragen. We stimuleren onze medewerkers om actief deel te nemen aan wetenschappelijke bijeenkomsten van nationale en internationale organisaties.

 

 

 

Longgeneeskunde & revalidatiegeneeskunde


Revant heeft een MSRC erkenning voor de opleiding longgeneeskunde (stage longrevalidatie) en revalidatiegeneeskunde. Geïnteresseerde AIOS kunnen bij Revant een deel van de opleiding volgen in de long- en de revalidatiegeneeskunde.

 

Meer informatie:

Stage longrevalidatie: longarts dhr. D. van Ranst, opleider  (076-579 78 06 / 579 78 03).

Opleiding revalidatiegeneeskunde (i.s.m. Amphia Ziekenhuis, MUMC en Adelante te Hoensbroek): dhr. dr. J.W.G. Meijer, opleider (076-579 77 21).

 

Opleidingsetalage

 


Er zijn verschillende stagemogelijkheden mogelijk vanuit het opleidingsetalageproject op het gebied van longrevalidatie, kind- en jeugdrevalidatie en gewrichtgerelateerde aandoeningen.

 

 

Meer informatie:

De opleidingsetalage. Deze website wordt uitgevoerd door de Orde van Medisch Specialisten.

 

Differentiatiestage

 


De opleidingsgroep revalidatiegeneeskunde Revant ontvangt met veel enthousiasme AIOS, met een opleidingsprogramma op maat.

  • Gewrichtgerelateerde aandoeningen
  • Zorgmanagement & Leiderschapsontwikkeling
  • Kind- en jeugdrevalidatie

Meer informatie:

Bekijk onze brochure.

 

www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement