Revant ontvangt keurmerk ALS Zorgnetwerk

Revant ontvangt keurmerk ALS Zorgnetwerk
21 november 2018

 

Alle locaties van Revant medisch specialistische revalidatie hebben het ALS keurmerk ontvangen. Revant maakt daarmee onderdeel uit van het ALS Zorgnetwerk, een geografisch goed gespreid netwerk van kwalitatief goede ALS-behandelteams.

 

Wanneer behandeling, advies over voeding en emotionele of sociale ondersteuning goed geregeld is kan een ALS-behandelteam de ziekte voor de patiënt, familie en mantelzorgers dragelijker helpen te maken. Spierziekten Nederland deed daarom samen met ALS Centrum Nederland onderzoek naar de kwaliteit van de verschillende ALS-teams. Ook ALS Patients Connected en de VRA (Ned. Vereniging Revalidatieartsen) zijn betrokken.

 

Kwaliteit

Het keurmerk ‘ALS Zorgnetwerk’ onderschrijft de kwaliteit van de ALS-behandelteams. Het onderzoek geeft weer dat de zorg die door de ALS-behandelteams van Revant wordt geleverd van goede kwaliteit is en de patiënten tevreden zijn. Het biedt de patiënt of mantelzorger een garantie op goede zorg en ondersteuning. Eerder dit jaar ontvingen de locaties in Breda en Goes het keurmerk. Nu is ook de locatie in Terneuzen aan deze lijst toegevoegd.

 

Alle ALS Zorgnetwerk behandelteams zijn terug te vinden in de Zorgwijzer van Spierziekten Nederland en op de website van ALS Centrum Nederland.

 

Klik op de locaties voor het lezen van de rapporten: locatie Breda, locatie Goes en locatie Terneuzen.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement