Oproep vrijwilligers voor superheldenweek!!

Oproep vrijwilligers voor superheldenweek!!
31 maart 2019

Wij zoeken hulp!

De superhelden week (functionele therapieweek) zal plaatsvinden in de week van 23 t/m 26 april. (dit is de eerste week van de meivakantie voor de regio Zuid).

We gaan dan hard aan de slag om alle deelnemers hun zelf opgegeven hulpvragen aan te leren. Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste studenten/vrijwilligers die onze helden willen opleiden.

 

Wat gaan we doen?

Revant revalidatiecentrum Breda heeft een behandelvorm opgezet om kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) in een korte periode motorische vaardigheden aan te leren. Het gaat dan om alledaagse problemen, zoals veters strikken, boterham smeren, fietsen, bal gooien, kauwen, articulatiefoutjes enz. Dus zowel ergo- logo- en fysiotherapeutische hulpvragen. Eigenlijk vaardigheden die ze gezien hun leeftijd al zouden moeten kunnen maar wat bij hen nog niet lukt.

 

In deze week gaan we hard aan de slag om deze vaardigheden te trainen. Daarnaast kijken we welke leer strategieën de kinderen gebruiken en proberen we ze hier handvaten in te bieden. Zodat ze dit bij nieuwe vaardigheden in de toekomst ook kunnen toepassen.

Verder is er naast de week een oudermodule, om ouders meer inzicht in het motorisch leren van hun kind te geven.

 

Verwachting van jullie?

Wij verwachten enthousiaste studenten die kinderen kunnen motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en hun grenzen te verleggen.

De week zelf houdt in van dinsdag t/m vrijdag 8.00 aanwezig en tegen 14.30 naar huis. Wij schatten de studiebelasting op 40 uur waarvan 34 directe contacturen.

Wij hopen op veel positieve aanmeldingen!

 

Opgeven kan via onderstaand mailadres!

Met vriendelijke groet, namens de projectgroep,

(superhelden@revant.nl)

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement