Minisymposium What's new, what's next?

30 mei 2019
Kinderen met traumatisch hersenletsel
 

Vrijdag 14 juni 2019 organiseert Revant het minisymposium 'What's new, what's next?'. Deze bijeenkomst organiseren wij voor (zorg)professionals die werken met en/of onderzoek doen naar kinderen met NAH.

We zijn verheugd dat dr. Coriene Catsman (kinderneuroloog EMC), drs. Frederike van Markus-Doornbosch (revalidatiearts en promovendus Basalt/LUMC), drs. Christine Resch (neuropsycholoog en promovendus Maastricht University) en dr. Arend de Kloet (orthopedagoog/GZ-psycholoog Basalt en lector revalidatie De Haagse Hogeschool
) een interessante bijdrage leveren aan dit symposium.


Naast de bovengenoemde gastsprekers geven onze kinderrevalidatiearts en promovendus EMC drs. Suzanne Lambregts en neuropsycholoog en promovendus Maastricht University drs. Irene Renaud tijdens het minisymposium inzage in de resultaten van hun onderzoek dat zij afgelopen jaren hebben verricht naar kinderen met niet-aangeboren hersenletsel.
Drs. Suzanne Lambregts heeft zich gericht op de gevolgen op lange termijn en voorspellers van niet-aangeboren hersenletsel op gebied van neurologische stoornissen, participatie en kwaliteit van leven. Drs. Irene Renaud heeft zich gericht op het beloop, voorspellers, activiteiten, participatie en het effect van een interventie in de eerste zes maanden bij licht traumatisch hersenletsel.

 

Bekijk voor het gehele pogramma de aanmeldpagina van het minisymposium.

 

Programma

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement