Revant rookvrij vanaf 1 maart 2020

Revant rookvrij vanaf 1 maart 2020
27 november 2019

Vanaf 1 maart 2020 is Revant geheel rookvrij. Dat betekent dat we niet alleen rookvrij binnen de gebouwen zijn, maar ook buiten op de terreinen van Revant. We sluiten ons graag aan bij de maatschappelijke beweging richting een rookvrije generatie. Het nieuwe beleid geldt ook voor de e-sigaret.

 

Vanaf maart 2020 zijn er geen asbakken meer te vinden op de plekken waar nu nog buiten gerookt mag worden. We gaan bij de slagbomen en de entrees aangeven dat Revant Rookvrij is. Het beleid geldt voor iedereen vanaf het moment dat hij het terrein van Revant op komt.

 

Stoppen met roken

We beseffen dat het voor sommige mensen best lastig zal zijn om niet meer te mogen roken bij Revant. We willen iedereen graag op een positieve manier hierover benaderen en stimuleren om te stoppen. We geven dan ook informatie over hoe je kunt stoppen met roken. Voor revalidanten van centrum voor complex chronisch longfalen geldt dat zij moeten stoppen met roken voordat zij in behandeling gaan bij Revant. Revant begeleidt daarin.

 

Op naar een rookvrije generatie, we dragen graag ons steentje bij! Voor vragen over 'Rookvrij Revant', mail naar: communicatie@revant.nl.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement