Werkzaamheden Brabantlaan Breda | 9 t/m 11 december 2019

2 december 2019

In de periode 9 december t/m 11 december 2019 vinden er snoeiwerkzaamheden plaats aan de bomen van de Brabantlaan. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Revant en het parkeren in de Brabantlaan.

 

9 en 10 december

Op maandag 9 december en dinsdag 10 december is de Brabantlaan ter hoogte van Revant afgesloten. Op deze dagen is er voor auto’s eenrichtingsverkeer van kracht in de Brabantlaan vanuit de Beverweg. Het terrein van Revant kan worden verlaten via het Breda College. Ook het eenrichtingsverkeer wordt via het terrein van Revant doorgeleid naar de singel.

Door deze werkzaamheden is parkeren aan de Brabantlaan ter hoogte van Revant tijdelijk verboden. Er geldt een wegsleepregeling. Elders in het gebied Koolwijkpark (Brabantlaan) en omliggende straten is betaald parkeren mogelijk, toegang via de Beverweg.

 

11 december

Op woensdag 11 december vinden er werkzaamheden plaats rechts van de toegangsbrug van Revant. Vanaf hier is de Brabantlaan afgesloten. Revant is normaal bereikbaar via de Wilhelminasingel en er is tweerichtingsverkeer mogelijk.

 

 

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement