Nieuw: online doneren aan Vrienden van Revant

Nieuw: online doneren aan Vrienden van Revant
19 december 2019

Vanaf vandaag doneer je gemakkelijk via iDeal of creditcard aan de Vrienden van Revant. Dit kan via de vernieuwde pagina www.revant.nl/vrienden. Ook maak je er gemakkelijk een eigen actiepagina waar donaties op binnen kunnen komen. Het steunen met een periodieke gift via de belastingdienst behoort ook nog tot de opties.

 

Vrienden van Revant

Vrienden van Revant Breda en Zeeland zetten zich in voor een aangenaam verblijf en revalidatietraject. Dit doen zij bijvoorbeeld door financiering van innovatieve zorgoplossingen of het aanschaffen van welkome hulpmiddelen die een stukje zelfstandigheid en vrijheid teruggeven aan onze revalidanten.

 

Kom in actie

Op de donatiepagina kies je voor het doen van een algemene donatie of een donatie aan een specifiek project. Daarnaast kun je een eigen actie starten. Je maakt gemakkelijk een individuele actiepagina aan (of met je klas/team/afdeling) waar je vrienden, familie en kennissen op laat doneren. Ook mogelijk: verbind jouw deelname aan een marathon of andere sportieve prestatie aan de actiepagina en laat je sponsoren.

 

Ga naar Vrienden van Revant

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement