Wat betekent de lockdown voor revalidatiezorg van Revant?

Wat betekent de lockdown voor revalidatiezorg van Revant?
15 december 2020

We bevinden ons in een tweede lockdown. We begrijpen dat dit vragen oproept over onze zorgverlening. We informeren u daarom over het volgende:

 

Loopt de revalidatiezorg door?

(Para)medische contactberoepen mogen hun functie blijven uitoefenen tijdens deze tweede lockdown. We continueren onze zorg. We bieden een gecontroleerde omgeving, ingericht op 1,5 meter waar we gebruik maken van persoonlijke bescherming. Geplande afspraken met revalidanten kunnen doorgaan.

 

Zwembad

Het zwembad mag worden ingezet voor individuele behandelingen. Er vindt geen revalidatie in groepen plaats in het zwembad. Het zwembad sluit voor externe huurders.

 

Groepsgrootte
Behandelingen vinden bij voorkeur individueel plaats. Indien er in groepen wordt behandeld, is de groepsgrootte afgestemd op de ruimte om een veilige behandeling op 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.

 

Maatregelen en informatie rond COVID-19

Het werd door premier Rutte meerdere malen onderstreept hoe belangrijk het is om ons aan de maatregelen te houden. Zorg dat u op de hoogte bent van de actuele maatregelen binnen Revant.

 

Bekijk voorafgaand aan elk bezoek aan Revant onze pagina met belangrijke informatie voor revalidanten en bezoekers over COVID-19: www.revant.nl/coronavirus

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement