Dag van de Beroerte 2021 | CVA-Zorgketen West-Brabant - Tholen

Dag van de Beroerte 2021 | CVA-Zorgketen West-Brabant - Tholen
11 mei 2021

Iedere tweede dinsdag van mei staan we in Europa stil bij ‘De dag van de Beroerte’. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor het herkennen van een beroerte (CVA) en wat u moet doen wanneer u of iemand in uw omgeving plotseling één van de verschijnselen van een beroerte heeft. Maar wat nou als u zelf een beroerte heeft (gehad)? Dan staan wij, de CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen, voor u klaar.

 

De CVA-Zorgketen West-Brabant en Tholen is een samenwerkingsproject van verschillende organisaties (zoals thuiszorgorganisaties, fysiotherapeuten, (geriatrische) revalidatiecentra, en een ziekenhuis). Als keten zijn wij betrokken bij de zorg voor mensen die een beroerte hebben gehad. Onze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat de lijnen tussen de organisaties kort zijn, dat we snel kunnen schakelen en dat we elkaar goed begrijpen. Hierdoor kunnen we de zorg voor onze patiënten constant verder ontwikkelen, bijsturen en verbeteren. Dit doen we echt samen en daar zijn we trots op!

 

Om onze samenwerking nog inzichtelijker te maken hebben we een boekje ontwikkeld. In dit boekje vertelt iedere organisatie iets over zichzelf en de zorg die zij aan cliënten leveren. Ook delen we een aantal verhalen van onze eigen cliënten. Zij geven u een beeld van het (zorg)pad dat zij na hun beroerte hebben doorlopen en hoe zij dit ervaren hebben.

 

Het boekje werd vandaag feestelijk (digitaal) gelanceerd. Via een livestream overhandigden alle samenwerkende organisaties het boekje aan de betrokken cliënten die een interview hebben gegeven.


Klik hier om het boekje te openen

 

 

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement