Vacature: Lid Raad van Bestuur

9 juni 2021
Locatie: Breda

In verband met het vertrek vanwege het aanvaarden van een andere functie van de voorzitter Raad van Bestuur en de benoeming van het huidige lid Raad van Bestuur tot voorzitter, is er een vacature ontstaan. De Raad van Toezicht van Revant komt graag in contact met een kandidaat voor de functie van lid Raad van Bestuur.

 

De werving voor deze functie verloopt via Suur & Company.
Onderstaand vindt u een verkorte omschrijving van de functie en onze organisatie.

 

De organisatie
De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op complexe medisch specialistische problematiek. Met ca. 550 medewerkers wordt gewerkt vanuit de locaties in Breda, Goes en Terneuzen. Daarnaast verrichten de revalidatieartsen poliklinische behandelingen en consultaties op de locaties van het Amphia Ziekenhuis en het Adrz in Goes en Vlissingen. De kernwaarden bij Revant zijn verbinding, wendbaarheid en eigenaarschap.

 

Binnen het netwerk wil Revant het expertisecentrum zijn en een verbindende rol vervullen tussen de verschillende netwerkpartners. Revant wil juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment aanbieden, tegen maatschappelijk te verantwoorden kosten. Revant wil haar expertise op het gebied van medisch specialistische revalidatie inzetten binnen diverse samenwerkingsverbanden.

 

Lid Raad van Bestuur
U vormt samen met de voorzitter Raad van Bestuur een samenwerkingsgericht en complementair team. Het lid Raad van Bestuur is primair verantwoordelijk voor de organisatie brede bedrijfsvoering, in het bijzonder Finance & Control, Informatiemanagement, HR, vastgoed en facilitaire zaken. Mede afhankelijk van in- en externe ontwikkelingen en aanwezige kennis en ervaring behoort het tot de mogelijkheden de portefeuilleverdeling nader te bespreken. De beide bestuurders zijn integraal verantwoordelijk voor alle aspecten van het functioneren van Revant als geheel.

 

Kerncompetenties en persoonskenmerken
Het Lid Raad van Bestuur beschikt over de volgende kerncompetenties en persoonskenmerken:
• Krachtig, staat stevig in de schoenen, neemt de regie, besluitvaardig, consistent en koersvast.
• Energiek, empathisch en toegankelijk, oog voor de mens.
• Verbinder, relatiebouwer, teamplayer en netwerker, zowel in- als extern.
• Weet ook onder tijdsdruk en bij tegenslagen effectief te presteren en de rust te behouden.
• Relativeringsvermogen en heeft gevoel voor humor.

 

Solliciteren
Solliciteren op deze functie verloopt via Suur & Company. Daar vindt u ook de uitgebreide functieomschrijving.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement