Per 1 oktober 2021 nieuwe locatie in Middelburg

30 augustus 2021

Per 1 oktober 2021 opent Revant haar deuren van de nieuwe locatie voor poliklinische revalidatie: Revant Revalidatiecentrum Middelburg. De locatie gaat medisch specialistische revalidatiezorg bieden aan volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, waaronder CVA, met neurologische aandoeningen, aandoeningen aan het bewegingsapparaat en longaandoeningen.

 

Revant vestigt zich in het Walchers Zorgknooppunt, een nieuw gezondheidscentrum aan de Krooneveldweg. De polikliniek wordt omringd door verschillende zorgaanbieders, waaronder twee huisartsenpraktijken, een apotheek, de huisartsenpost, een fysiotherapiepraktijk en thuis- en verpleeghuiszorgaanbieders.


Behandelingen en locaties

Revant biedt op dit moment op de Zeeuwse locaties in Goes poliklinische en klinische medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en poliklinische medisch specialistische Kind- & Jeugdrevalidatie. De locatie in Terneuzen biedt poliklinische revalidatie voor zowel volwassenen als kinderen. Revalidatieartsen doen daarnaast klinische consulten in diverse ziekenhuizen, waaronder ZorgSaam in Terneuzen en het Adrz in Goes.

 

 

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement