Versoepelingen COVID-19 maatregelen

24 maart 2022

De laatste landelijke coronamaatregelen werden gisteren afgeschaft. Binnen Revant doen we dit in stappen. Op deze manier waarborgen we uw veiligheid en kunnen onze medewerkers zoveel mogelijk mensen blijven behandelen. Onze versoepeling vanaf nu:

 

  • Het dringende advies om een mondneusmasker te dragen in onze openbare ruimtes vervalt. Denk aan centrale hal en wachtruimtes.

We handhaven de 1,5 meter afstand waar mogelijk (ook in oefenruimtes). Bij contact met andere revalidanten of met een medewerker van Revant binnen de 1,5 meter afstand draagt u nog steeds een mondneusmasker.

 

Bezoekregeling

Onze huidige bezoekregeling blijft gehandhaafd:

  • Een revalidant mag door de week maximaal twee volwassenen op bezoek ontvangen en één kind tot 13 jaar (dit bezoek mag van dag tot dag wisselen).
  • In het weekend mag een revalidant 2x twee volwassenen en één kind tot 13 jaar ontvangen. Dat bezoek mag niet tegelijk aanwezig zijn. Wel mag het ene bezoek in de middag en het andere bezoek in de avond op bezoek komen.

We vragen uw bezoek om de Quarantainecheck op quarantainecheck.rijksoverheid.nl in te vullen, voordat zij Revant bezoeken. Ook als zij gevaccineerd of hersteld zijn.

 

Samen het verspreidingsrisico beperken

Naast de bovenstaande COVID-19 maatregelen vragen we u zorgvuldig de basisregels na te leven. Ook wanneer u gevaccineerd bent. Was uw handen regelmatig en laat u testen bij klachten die passen bij COVID-19. We beoordelen de situatie steeds opnieuw en hopen binnenkort verder te kunnen versoepelen.

 

Bedankt voor uw medewerking!

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement