HandbikeBattle deelname door Team ZeeBra: een terugblik

HandbikeBattle deelname door Team ZeeBra: een terugblik
27 juni 2022

Met enorme voldoening en een ervaring rijker blikken we graag terug op een stralende donderdag, waarop ein-de-lijk de HandBike Battle weer kon worden verreden in Oostenrijk. De burgemeester van het Kaunertal in Tirol gaf het startsein, waarna de verschillende startvakken met handbikers achter elkaar vertrokken. Vanuit Revant nam Handbiketeam ZeeBra deel aan de uitdagende handbikewedstrijd. Samen met hun buddy’s fietsten zij zich een weg naar boven.

 

Ron ging aan kop, gevolgd door Johan, Harry en Luna. Allen hebben ze hun eigen tempo kunnen aanhouden en werd er ontzettend goed gecoacht door buddy’s Jeroen, Angelo, Sjaak en Ingrid. In bocht 12, de laatste bocht voor de finish, werden alle atleten voorzien van bemoedigende woorden, extra water of een verkoelend plantenspuitje. Met deze laatste etappe kwam de finish in zicht en zijn Ron, Johan, Harry en Luna allemaal ruim voor de eindtijd binnen gekomen. Een fantastische prestatie van het gehele team!

 

Geniet een beetje mee van deze onvergetelijke ervaring met de aftermovie. Een overzicht van de waardevolle trainingsmomenten vooraf én de prachtige Battle zelf!

 

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement