Onze zorg in 2021: lees en bekijk ons jaarbericht over 2021!

Onze zorg in 2021: lees en bekijk ons jaarbericht over 2021!
13 juli 2022

"2021. Het was wéér een jaar met COVID-19. Dit heeft voor ons allemaal veel betekend, zowel privé als op het werk. We spreken daarin onze waardering uit voor de bereidheid en bevlogenheid van onze medewerkers, die de goede zorg voor revalidanten voorop plaatsten.
 
We startten het jaar met een lockdown en we sloten het ook af in een lockdown. Tussentijds versoepelden we, leverden we weer in en proostten we met Oudjaarsavond voorzichtig op minder ruimte voor COVID-19 en op meer rust voor positieve ontwikkelingen.
 
Bij die goede zorg voor revalidanten kwam gelukkig niet alleen zaken rond COVID-19 kijken. De aandacht ging ook uit naar nieuwe samenwerkingen en innovatie binnen revalidatie. Dat maakte 2021 een enorm divers jaar. We gingen aan de slag met Virtual Reality, nieuwe samenwerkingen werden aangegaan en andere geïntensiveerd. Ook hebben we een tijdreis doorlopen om vast te stellen hoe revalidanten en medewerkers de toekomst zien van Revant, als basis voor ons innovatieprogramma Revalidatie Dichtbij.
 
We kunnen met tevredenheid terugkijken. We zien dat er nieuwe deuren zijn opengegaan voor het verbeteren van de zorg van revalidanten. Dáár werken we samen elke dag aan.”
 
Luikje van der Dussen en Wouter Vreeman

 

Bekijk het hele verhaal van Revant over 2021

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement