CP-Netwerkdag | Samenwerking eerste & tweede lijn bij CP

CP-Netwerkdag |  Samenwerking eerste & tweede lijn bij CP
19 oktober 2022

Op woensdag 16 november 2022 organiseert CP-Net een netwerkdag met als thema Samenwerking eerste & tweede lijn bij Cerebrale Parese. Ben jij ergotherapeut, logopedist, fysiotherapeut, psycholoog of maatschappelijk werkende in de eerste lijn? En werk jij samen met Revant medisch specialistische revalidatie of éen van de andere deelnemers of wil je graag samenwerken? Dan ben je van harte welkom om (gratis) deel te nemen aan de netwerkdag.

 

Is jouw organisatie deelnemer van CP-Net en ben jij manager of richt jij je op een andere manier op de samenwerking tussen de eerste en tweede lijn. Dan hopen we ook jou te ontmoeten.

 

Resultaten project

Begin 2022 zijn CP-Net & CP Nederland gestart met een project gericht op het versterken van de samenwerking tussen revalidatiecentra (of revalidatieafdeling van een ziekenhuis) en de eerste lijn. Zo kunnen mensen met CP hun zorg vanuit de eerste lijn ontvangen als dat kan en vanuit een tweede lijn als dat nodig is. Tijdens de CP-Netwerkdag willen we de resultaten van dit project met je delen. En willen we vooral in gesprek om elkaar te leren kennen en samen stappen te zetten in samenwerking. De basis voor zorg op de juiste plek!

 

Bekijk het programma

 

Aanmelden

 

 

Over CP-Net

Sinds ongeveer tien jaar bestaat CP-Net. CP-Net richt zich primair op zorgprofessionals. Op dit moment zijn ruim 20 revalidatiecentra en ziekenhuizen/UMC’s bij het landelijke netwerk van CP-Net aangesloten. Meer dan 60 zorgprofessionals van deze organisaties zijn als knowledge broker actief. Zij wisselen via CP-Net kennis en ervaring uit met collega-zorgprofessionals, onderzoekers en mensen met CP om zo de zorg voor mensen met CP te verbeteren.

 

Knowledge brokers vormen de link tussen de behandelteams in de eigen organisatie en andere deelnemende zorgprofessionals, onderzoekers en mensen met CP elders in het land. Zo verbinden zij de wetenschappelijke kennis en de werkvloer met elkaar. De belangrijkste taak van de knowledge brokers is stimuleren, motiveren en toerusten van collega’s om deze kennis te implementeren.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement