Vacature Programmamanager Transmurale Zorg

Vacature Programmamanager Transmurale Zorg
3 januari 2023

Thebe, Surplus, Mijzo, Avoord, De MARQ, Revant, Amphia ziekenhuis, MSBA, CZ én de huisartsen verdeeld over de zorggroepen Zorroo, HHT én HZG werken samen aan de beste transmurale zorg in de regio West-Brabant. Onder de noemer “TMZ Breda en omgeving” werkt dit netwerk sinds 2017 samen aan de juiste zorg voor de kwetsbare oudere cliënt, op het juiste moment en op de juiste plaats in de keten in de regio.

 

TMZ is een stevig netwerk, zowel bestuurlijk, organisatorisch als op het niveau van de zorprofessionals in de praktijk van alle dag. De bestuurders van alle partijen (stuurgroep), managers, staf en zorgprofessionals (werkgroepen) én hun projectleiders, werken nauw samen aan de realisatie van de ambitie en doelen, geformuleerd in de intentieovereenkomst TMZ in 2021. De effecten van TMZ worden wetenschappelijk onderzocht door een onderzoeksgroep en een promovendus. Allen verbonden aan de Universiteit Maastricht. TMZ is een echte ‘doe-coalitie’. Het is de ideale plek waar praktische tools en innovaties worden bedacht, uitgetest en doorontwikkeld. Zodanig dat ze een vaste plek krijgen in de bedrijfsvoering binnen en/of tussen de organisaties.

 

De komende jaren wil TMZ doorgroeien naar een voorbeeldregio waar de gedachte achter het Integraal Zorg Akkoord werkelijkheid wordt. Namelijk passende zorg, thuis tenzij, zelfstandig tenzij en digitaal tenzij. De organisaties zijn verbonden in het besef dat de maatschappelijke opgave waar de regio voor staat alleen samen te realiseren is. Dit vraagt nieuwe doelen en passende verbindingen naar bijvoorbeeld het sociaal domein.

 

Over de functie:

Als programmanager ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van een efficiënte en effectieve inrichting van het programma en het netwerk in de regio. Je bent de rechterhand van de voorzitter en vicevoorzitter TMZ. Je monitort het jaarplan en ondersteunt de projectleiders. Je bewaakt de consistentie en je volgt inhoudelijk zowel de voortgang ten aanzien van het gehele programma als de deelprojecten. Je organiseert bijeenkomsten en je jaagt mensen aan op een positieve en inspirerende manier. In jouw werk staan het leggen van nieuwe verbindingen en het bouwen aan vertrouwen tussen samenwerkingspartners centraal. Je bent verantwoordelijk voor het inrichtingsproces van het programma tussen de diverse aangesloten organisaties. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het tot stand komen van de diverse producten en de implementatie hiervan. Je bent rolvast en beweegt je natuurlijk tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken.

 

Herken jij jezelf in onderstaande vaardigheden:

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring met (complex) project/programma management
 • Je hebt ruime ervaring in diverse terreinen van de gezondheidszorg
 • Je bent een aanjager, netwerker en verbinder
 • Je durft mensen aan te aanspreken
 • Je kunt zelfstandig werken en je bent in staat om tegengestelde belangen transparant en bespreekbaar te maken
 • Je kunt samenwerkingsverbanden aangaan op verschillende niveaus en je kunt hiertussen snel schakelen
 • Je bent in staat om beleidsstukken te schrijven
 • Je bezit de competenties: creatief, inlevingsvermogen, ondernemerschap, positief en realistisch
 • Je hebt gevoel voor diplomatie en bent in staat het (politieke) spel te kunnen spelen.

 

Wij bieden:

 • Een boeiende, uitdagende functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid
 • Een jaarcontract voor 16 tot 20 uur per week
 • De functie is ingeschaald in de CAO VVT schaal 70
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VVT
 • De invulling voor deze functie kan zowel in loondienst, evenals een overeenkomst van opdracht voor zelfstandigen

 

Meer informatie:

Voor meer informatie kan je het beste contact opnemen met Mireille de Wee, bestuurder van Mijzo en voorzitter TMZ, te bereiken via het secretariaat op 06-83193709, of met Daan Kerklaan, directeur huisartsenzorggroep Zorroo en vice voorzitter TMZ via het secretariaat op 06-81924680 of Harry Sonnenschein, huidig programma manager TMZ via 06-41429061 of per email via Ivo Schreuder, recruiter ivo.schreuder@mijzo.nl.

 

Meer informatie vind je op www.tmz-breda.nl en/of LinkedIn 

 

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden over de functie van programmamanager? Dan zien wij je reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stuur je motivatie en cv uiterlijk voor 20 januari 2023 naar werkenbij@mijzo.nl ter attentie van de vacature van “programmamanager TMZ”.

 

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 2 februari 2023 tussen 8:30 en 12:00. Fijn als je er alvast rekening mee houdt in je agenda.

 

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement