Webinar | Inventarisatie - Helpdesk digitale zorg

Webinar | Inventarisatie - Helpdesk digitale zorg
24 februari 2023

E-health toepassingen worden steeds vaker gebruikt binnen de zorg, ook bij Revant. Daarbij merken we dat revalidanten e-health toepassingen wel wíllen gebruiken, maar dat dit niet altijd lukt of dat zij ondersteuning nodig hebben.
 

Maandag 27 februari 2023 geven we een webinar (online) van 16.30-17.00 uur tijdens de Slimme Zorg Estafette Week. We tonen diverse resultaten van een inventarisatie om te achterhalen welke wensen en behoeften revalidanten en medewerkers hebben gericht op een helpdesk om ondersteuning te bieden.

 

Voor de inventarisatie is zowel online als fysiek een enquête afgenomen bij revalidanten. Naar aanleiding van de inventarisatie is een adviesrapport opgesteld, hierin staat beschreven hoe de helpdesk er uit zou moeten komen te zien, welke medewerkers betrokken moeten worden bij de helpdesk en hoe de helpdesk bereikbaar moet zijn.
 

In het webinar worden verschillende resultaten getoond en antwoord gegeven op verschillende vragen, zoals: Waar hebben patiënten hulp bij nodig? Hoe willen patiënten ondersteund worden?

 

Interesse?
 

Meld je aan

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement