Revant neemt deel aan Serious Request

28 november 2023

Revant neemt dit jaar deel aan 3FM Serious Request. In de week voor Kerstmis, van 17 tot en met 24 december 2023, betreden 3FM-dj’s het glazen huis op de grote markt in Nijmegen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Graag dragen wij ons steentje bij door een fietstocht te organiseren op vrijdag 22 december (in Zeeland) en zaterdag 23 december 2023 (in Breda).

 

Route fietstocht

De fietstocht start op vrijdagochtend 22 december 2023 om 8.30 uur bij Revant De Wielingen in Terneuzen en gaat daarna verder naar Revant Middelburg, Lindenhof in Goes tot aan Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal.

 

Op zaterdagochtend 23 december 2023 gaat de fietstocht verder van Rucphen, naar Revant in Breda (+/- 8.00 uur), Den Bosch (Tolburg revalidatie) om uiteindelijk te eindigen bij het glazen huis in Nijmegen. Een route van in totaal ongeveer 200 kilometer! Bij het glazen huis wordt een cheque overhandigd met het geldbedrag dat we met zijn allen hebben ingezameld.

 

In een brief die naar revalidanten met ALS is gegaan, hebben we gevraagd of zij en/of hun naasten een stuk(je) meefietsen. Tijdens de fietstocht is er bij elke locatie een tussenstop met de mogelijkheid om de deelnemers aan te moedigen.

 

Steun onze actie

Voorafgaand aan de fietstocht, willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Wilt u een bijdrage leveren? Steun onze actie

 

Scan de QR-code met uw telefoon om direct te doneren!

 

 

Lees meer over onze actie voor Serious Request

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement