Interview met Bazen van Morgen: "Schaf meer VR-brillen aan"

Interview met Bazen van Morgen: "Schaf meer VR-brillen aan"
6 juni 2024

Door: Malou Meijer

 

Vandaag hadden we twee nieuwe bazen bij Revant: Nerdyn (12) en Zayneb (11). Dit in het kader van JINC Baas van Morgen waar wij als Revant aan deelnamen.

 

Luikje van der Dussen, voorzitter Raad van Bestuur, haalden de leerlingen op bij hun basisschool. Daar gingen ze eerst ontbijten voordat ze doorreden naar Revant in Breda. Bij aankomst bij Revant vielen Nerdyn en Zayneb een aantal dingen op. “Het is een groot gebouw. Groter dan we dachten. Er zit zelfs een zwembad in. Wat we heel mooi vinden, is dat Revant een speciale kast heeft waar levensmiddelen en andere producten in staan waar mensen iets kunnen pakken die het minder breed hebben.”

 

Luikje van der Dussen (voorzitter Raad van Bestuur), Baas van Morgen Nerdyn en Wouter Vreeman (lid Raad van Bestuur) 

 

Nerdyn en Zayneb hebben al wel een idee wat ze later willen worden. Zayneb: “Ik wil kleuterjuf worden of kapster.” Nerdyn: ik wil ook juf worden of verloskundige. Ik heb twee nichtjes die verloskundige zijn. Maar wie weet werken we ooit bij Revant.”

 

Oefenkeuken en zwembad

Tijdens een rondleiding kregen de nieuwe bazen een goed beeld van Revant.  Ze liepen langs de wachtruimtes, kind- en jeugdrevalidatie, een artsenkamer, de interactieve loopband GRAIL, de oefentuin en de kliniek. “Ik vind het zwembad leuk. Ik zwem zelf iedere week. Dan gaan we bijvoorbeeld snorkelen, discozwemmen of stunts in het water doen”, zegt Nerdyn. “Ik vind de oefenkeuken leuk. Daar kunnen mensen weer leren koken”, vertelt Zayneb. Allebei vinden ze het proberen van de GRAIL geweldig. “We deden een spel op de loopband waarbij we een bal moesten gooien.” Ze hebben ook ervaren hoe de Smartglass werkt. 

 

Nerdyn op de GRAIL met Smartglass op

 

Het vraagstuk van vandaag was “Hoe maken we de zorg klaar voor de toekomst?” De Bazen van Morgen hebben een moodboard gemaakt over Revant en de zorg van de toekomst. Hierbij gaven ze allebei aan dat ze gezonde voeding en een goede leefstijl belangrijk vinden. Bovendien vinden ze het goed dat Revant een rookvrije organisatie is. En ook essentieel: blije medewerkers. Na het harde werken was het tijd voor een heerlijke halal lunch met bestuurder Wouter Vreeman. 

 

     

Moodboard van Zayneb

 

      

        Moodboard van Nerdyn

 

Ze kijken allebei terug op een geslaagde dag: “Het was super leuk.” Dit beamen Luikje van der Dussen en Wouter Vreeman. Zayneb heeft nog wel een tip: Schaf meer VR-brillen aan. Zo’n bril is echt heel leuk.”

<< Terug


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement