HandbikeBattle 2024

Deelname Revant met Team Zeebra

 

 

Op 27 juni 2024 doet Revant mee aan de HandbikeBattle met Team ZeeBra. De trainingen voor de HandbikeBattle zijn al in volle gang! Zes deelnemers gaan de uitdaging aan. Op een handbike die wordt voortbewogen door armkracht, gaan zij de Kaunertalergletscherstrasse in het Oostenrijkse Tirol beklimmen. Tijdens de 20 km lange rit met bijna 1000 hoogtemeters en hellingen tot 16% strijden zij tegen teams van andere Nederlandse revalidatiecentra.

 

De deelnemers worden uitgedaagd om fysiek en mentaal grenzen te verleggen.In het dagelijks leven geeft deze ervaring kracht om ook andere uitdagingen aan te gaan.

 

De deelnemers stellen zich kort voor:

 

 

Gillis Kouwer

Mijn naam is Gillis, 50 jaar en ik kom uit Goes. Ik ben blij dat ik na al die jaren weer bij een team kan horen en zo mee mag doen met de HandbikeBattle.

Met deze uitdaging kan ik letterlijk en figuurlijk mijn grenzen proberen te verleggen, zowel fysiek als mentaal.

 

Sjoerd Jansen

Ik ben Sjoerd, 29 jaar en een trotse Zeeuw! Ook ik mag dit jaar meedoen met de HandbikeBattle. Super ruig en ik heb er heel veel zin in. Samen met dit enthousiast team ga ik de uitdaging aan en werken we letterlijk naar de top toe die in Oostenrijk op ons wacht.

 

 

Carmen van de Velde

Mijn naam is Carmen van de velde, ik ben 22 jaar en woon in Yerseke. Mijn doel is vooral bovenkomen, maar ook onwijs genieten van deze ervaring! De voorbereidingen, het trainen met de groep, het fietsen, het hoort er allemaal bij en dat maakt het geheel een nog mooier evenement. Ik kan niet wachten om in het Kaunertal de berg op te gaan met het hele team en dan volop te gaan en te genieten!

 

 

Wesley Priester

Ik ben Wesley, 40 jaar en geboren en getogen in Nieuwdorp. Dit jaar mag ik voor de tweede keer mee als lid van team ZeeBra naar Oostenrijk om de HandbikeBattle te rijden. Heel gaaf en hier kijk ik enorm naar uit, want vorig jaar was de deelname een absoluut hoogtepunt voor mijn 2023, letterlijk en figuurlijk!

 

 

Ernst Jan Stavenuiter

Ik ben Ernst Jan Stavenuiter, 52 jaar en mijn hele leven draait om avontuur. Door mijn grenzen te verleggen en een mooie prestatie neer te zetten hoop ik mijn traumatische gebeurtenis van het ongeval om te zetten in iets positiefs. Ik wil daar alle ellende achter me laten en een nieuwe start maken.

Peter Stuut

Hallo mijn naam is Peter Stuut, 57 jaar en ik kom uit Oudenbosch. Ik ga nu voor de eerste keer mee naar Oostenrijk en heb mijn vader meegevraagd als buddy. Ik ga er helemaal voor en ben benieuwd wat er gebeurt daar bovenop de berg. Het zal wel een flinke dosis energie kosten, maar we maken er een mooie trip van. Tot ziens op de top!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingsdag Biesbosch

Op zaterdag 6 april 2024 had Team ZeeBra de eerste gezamenlijke training buiten gehad. Onze deelnemers met buddy’s, maar ook een aantal oud-deelnemers sloten aan om gezellig een dagje samen te fietsen in de Biesbosch. Het weer zat mee: droog, goede temperatuur, een waterig zonnetje en lekker wat wind voor een goede trainingsprikkel.

 

Er werd begonnen met een Zeeuwse Bolus en een kop koffie en daarna fietste Team ZeeBra en fietsten ook wat oud-deelnemers door de Biesbosch. Het was een leuke route met een aantal bruggetjes erin om toch nog wat te oefenen met schakelen. Een mooi en leerzaam dagje, zo’n 40 km in de armen en het was fijn om met heel het team weer eens samen te zijn.

 

Op naar de volgende training in Limburg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Team ZeeBra op social media
Op de hoogte blijven van de voorbereidingen en de HandbikeBattle? Volg Team ZeeBra via Facebook en Instagram.

 

 

 

 

 

 


www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement