Milieuthermometer

 

Voor de keuring Milieuthermometer Zorg van Revant Medisch Specialistische Revalidatie heeft MPZ verslag ontvangen van de auditor.

 

MPZ heeft besloten aan Revant Medisch Specialistische Revalidatie het  Milieuthermometer Zorg Certificaat niveau brons toe te kennen met als datum 19 februari 2019 en 3 jaar geldigheid voor de locaties:

- Breda, Brabantlaan 1, 4817 JW Breda
- Lindenhof, s-Gravenpolderseweg 114A, 4462 RA Goes
- Reigerbos, Schubertlaan 21, 4462 KA Goes
- De Wielingen, Vlietstraat 8, 4535 HA Terneuzen

 

Met de Milieuthermometer Zorg maakt Revant haar aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering waar en zichtbaar. De Milieuthermometer omvat de onderwerpen binnen het thema 'Planet' van het People-Planet-Profit gedachtegoed van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).


Leidinggevenden die met de Milieuthermometer werken geven aan dat het instrument focus geeft voor het aanpakken van nuttige milieumaatregelen. Het zet de neuzen van de medewerkers binnen de instelling dezelfde kant op. De meeste maatregelen kunnen opgepakt worden binnen bestaande taken en/of plannen. Door op het juiste moment rekening te houden met duurzaamheid gaat het in één keer goed en bespaart het tijd en kosten.

 

Met de Milieuthermometer krijgen we de beschikking over een handzaam instrument om de milieuprestatie en milieuzorg structureel te verbeteren en concreet aantoonbaar te maken voor onze medewerkers, gasten en belanghebbenden zoals de zorgverzekeraars, gemeenten en bevoegd gezag. De Milieuthermometer Zorg is ontwikkeld door MPZ in samenwerking met SMK (Stichting Milieukeur). Voor meer info klik hier.

 

 

 

 

www.revant.nl | Colofon | Disclaimer | Privacy statement